Italské matrace Magniflex

Italské matrace Magniflex

História matracov značky Magniflex sa začala písať v Toskánsku pred viac ako 55 rokmi. Dnes sa radí medzi popredných výrobcov, ktorý vyváža svoje matrace do celého sveta. Spoznajte a zamilujte si značku Magniflex tak ako my. 

INŠPIROVANÉ LÁSKOU K ŽIVOTU A PRÍRODE

Výroba produktov pod značkou Magniflex sa maximálne venuje procesom na zníženie produkcie emisií CO2 na minimum. Napríklad pomocou solárnych panelov alebo znížením objemu prepravy matracov, pozrite patentované vákuové balenie. V žiadnom z výrobkov značky Magniflex nenájdete toxické látky – veľmi prísne dodržiavajú smernice OEKO TEX standart 100. Pokiaľ je aj pre vás dôležité žiť v súlade s prírodou a preferujete výrobky vyrobené s ohľadom na životné prostredie, je tu kolekcia Toscana – 100 % BIO s certifikáciou Inštitútu pre ochranu životného prostredia.

VÝVOJ A VÝSKUM

Aj napriek tomu, že už dosiahla veľmi významné úspechy, spoločnosť Magniflex stále hľadá čo najdokonalejšie riešenia na zlepšenie svojich produktov. Magniflex spolupracuje s poprednými európskymi laboratóriami. Dôkazom sú vlastné pamäťové peny, studené peny a mnoho ďalších.

  • Veľmi dôležitým certifikátom pri matracoch je ten zdravotný a tým sa môžu matrace Magniflex pýšiť. Týkajú sa matracov, ktoré obsahujú pamäťovú penu s výškou 4 cm a viac – tá zaisťuje vhodné anatomické účinky. Najvyššia zdravotná certifikácia v EÚ. V českej republike ide reálne o produkty so zníženou sadzbou DPH.
  • Špecialitou značky Magniflex sú pamäťové peny, ktoré nie sú senzitívne voči teplote v miestnosti (netuhnú v zime a nemäknú v lete). Reagujú iba na tlak, potom sa opäť vracajú na pôvodné miesto. Pokiaľ ste mali k pamäťovej pene negatívny vzťah, vyskúšajte tú od značky Magniflex – možno vás prekvapí. 
  • Priekopníkom v zdravom spánku je technológia, ktorú nájdete v matraci Magnistrech. Protokol ACA, najväčšia profesijná organizácia amerických chiropraktikov potvrdzuje, že priaznivé účinky matraca Magstrech napomáhajú k natiahnutiu a uvoľneniu chrbtice a preukázateľne vedú k zmierneniu bolesti chrbta.

VYROBENÉ V TALIANSKU – dizajn, výroba aj preprava je celkom talianska. 

REVOLUČNÉ VÁKUOVÉ BALENIE

Zachovanie vysokej úrovne hygieny matraca a zníženie objemu o 90 % bez narušenia materiálov. Patentované balenie od roku 1986 pod značkou Magniflex. Matrac dostanete v škatuli s vákuovaným balíčkom vnútri. Pred rozbalením si znovu skontrolujte, či ste zakúpili správny rozmer. Po porušení hygienického obalu už nebude možná výmena. Pri rozbaľovaní dbajte na postup, ktorý nájdete v záručnom liste. Bude trvať až 24 hodín, kým matrac načerpá dostatok vzduchu a nadobudne svoje rozmery a vlastnosti. Pozor dajte na štítok s QR kódom, ktorý je pripevnený na bočnej strane poťahu, budete ho potrebovať (postačí fotokópia) na potvrdenie o registrácii predĺženej záruky.

* Matrac Magniflex môžete položiť na akýkoľvek typ roštov. Nech máte pružný lamelový, pevný latkový alebo perforovanú dosku, či polohovacie rošty. Len dajte pozor na to, aby mal rošt správnu nosnosť a dostatočnú priedušnosť pre správnu cirkuláciu vzduchu. 

ZDIEĽAJTE MATRAC BEZ KOMPROMISOV

Máte s partnerom rozdielne požiadavky na tuhosť matraca? V spoločnosti Magniflex majú pre komfortný spánok vo dvojici pochopenie. Matrace s označením DUAL sú v dvojlôžkovej verzii rozdelené na dva samostatné matrace – s možnosťou výberu vrchnej vrstvy. Okrem variability je zásadnou výhodou jeden poťah s pamäťovou penou v poťahu. Nevznikne vám tak nepríjemná medzera medzi matracmi a nezacítite otrasy vznikajúce pri otáčaní partnera počas spánku.

RÝCHLE POROVNANIE PONUKY

Pripadajú vám všetky matrace rovnaké? Prejdite si porovnanie matracov z našej aktuálnej ponuky (máj 2019). Pocitovo nie je žiadny z matracov Magniflex vyložene tuhý, ide skôr o matrace strednej tuhosti s jemnými rozdielmi v pocitoch zaborenia. 

Kolekcie
Názov
Celková výška
Nosnosť
Predĺžená záruka na jadro matraca
Zdravotná certifikácia MDC1
Duálny komfort
Snímateľný poťah
Pamäťová pena v poťahu
ARMONIA
Magnigel Dual 12
30 cm
180 kg
12 let
nie
áno
áno
2 cm
Memoform Dual 12
30 cm
180 kg
12 let
áno
áno
áno
2 cm
TOSCANA
Cotton Caresse Dual 10
25 cm
180 kg
12 let
áno
áno
áno
2 cm
MAGNISTRECH
Magnistrech 9
23 cm
150 kg
12 let
nie
nie
áno
1 cm
MAGNIGEL
Dual 9 Firm
23 cm
150 kg
12 let
nie
áno
áno
1 cm
MEMORABILE
Memorabile 12
30 cm
150 kg
10 let
nie
nie
áno
2 cm
VITALE
Armonioso
24 cm
180 kg
8 let
áno
nie
áno
2 cm
VITALE
Naturale
21 cm
180 kg
8 let
áno
nie
áno
2 cm

Pokiaľ ste nenašli v článku odpoveď na všetky vaše otázky, neváhajte nás kontaktovať. Nakupovať môžete TU.

Podobné články